Van Osch Computer Service heeft jarenlange ervaring met alle werkzaamheden op het gebied van netwerken, hardware, software en randapparatuur. Wij leveren onze diensten voor zowel particulieren en (kleine) bedrijven. Maatwerk is altijd mogelijk.

Onderhoud en reparatie van hard- en software
Heeft u last van een trage computer? Het herinstalleren en opschonen van uw pc/laptop kan hierbij een groot verschil uitmaken. Ongeacht het merk en/of het besturingssyteem. Van Osch Computer Service doet dit graag voor u. Ook voor reparatie van uw computer kunt bij ons terecht, wij zijn tevens gespecialiseerd in het behouden van uw waardevolle gegevens. Denk hierbij een documenten, foto's, muziek en video's.

Het uitbreiden van het geheugen van uw computer/laptop (ongeacht het merk) kan Van Osch Computer Service voor u uitvoeren. Tevens kan Van Osch Computer Service van dienst zijn met andere upgrades.


Onderhoud en aanleg van netwerken
Van Osch Computer Service helpt u graag met het aanleggen/onderhouden van netwerken, zowel nieuwe als bestaande netwerken. Van het aanleggen van compleet nieuwe netwerken tot het instellen van (draadloze) routers/modems.

Een trage en/of haperende internetverbinding is een veel voorkomend probleem, die leidt tot veel frustatie. Wij kunnen snel het probleem vaststellen en deze verhelpen waardoor u een stabiele en snelle internetvebinding krijgt.


Installatie van randapparatuur en software
Het installeren van printers zorgt weleens voor problemen, wij installeren graag uw printers en overige randapparatuur en stellen deze naar wens voor u in. Wij helpen u ook graag met het installeren van allerlei software, denk hierbij aan antivirus software. Waarmee u beschermt bent tegen kwaadwillende personen. Een goede beveiliging voor uw pc is onmisbaar met het hedendaagse internetgebruik. Zeker met het oog op internet bankieren en de hoeveelheid persoonlijke informatie op uw pc/laptop is het van belang om uw pc goed te beveiligen. Van Osch Computerservice helpt u hier graag bij.


Onafhankelijk aankoopaadvies hard- en software
Van Osch Computer Service kan u een compleet onhankelijk aankoopadvies bieden voor hard- en software.

Het hedendaagse aanbod is gigantisch en ontwikkelingen gaan heel snel. Het is daarom ook niet verwonderlijk dat Van Osch Computer Service veel vragen krijgt over het aanschaffen van bijvoorbeeld een laptop, pc, tablet of antivirus software. Aankoopadvies voor andere software alsmede randapparatuur is vanzelfsprekend ook mogelijk. Hierdoor bent u verzekerd van de juiste keuze en de perfecte prijs/kwaliteit verhouding.

Van Osch Computer Service, KVKnummer: 55519555, Bank: 89.21.92.844 SNS Bank te Assen